0493-382588

Een betonschutting kopen staat garant voor duurzaamheid

Door een betonschutting te kopen haalt u kwaliteit in huis. Het is een tuinproduct dat continu blootgesteld wordt aan het weer. Dit verdient uw aandacht, want de aanschaf van een schutting is een duurzame investering. Wij bieden maar liefst 10 jaar garantie. U krijgt een perfecte, luxe afscheiding tegen een scherpe prijs die tevens zorgt voor een fijne sfeer. Kijkt u maar eens naar de voorbeelden op onze website.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting met rotsmotief. De robuuste, sfeervolle uitstraling zorgt ervoor dat u zich prettig voelt, want meestal wordt er van binnenuit naar de tuin gekeken. Een lelijke schutting is al snel een doorn in het oog. Leest u maar eens verder, want wij plaatsen luxe betonschuttingen voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Gemakshalve noemen wij enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

Een luxe betonschutting schermt volledig af

De meeste mensen kiezen voor betonschuttingen uit privacyoverwegingen. Zo vermijdt u nieuwsgierige blikken van de buren of voorbijgangers. Een betonschutting kopen is dan een goed idee, want het schermt volledig af. U kunt zich vrij bewegen in uw eigen tuin of heerlijk luieren in de zon. U hebt geen overlast door inkijk in de tuin.

Mensen brengen steeds meer tijd door in hun tuin. Het zorgt voor een stuk ontspanning en gezellig samenzijn met het gezin. In ons drukke leven roept ons lichaam op een gegeven om rust. De tuin is dan een fijne plek, maar niet als u inkijk heeft. Betonschuttingen geven u de privacy die u nodig heeft om helemaal te ontspannen.

Goedkope betonschutting kopen met tuinscherm

Wilt u een natuurlijk effect, dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een betonschutting te kopen met tuinscherm. Het biedt de nodige afwisseling en u kunt er klimplanten tegenaan laten groeien. De schuttingen kunnen in verschillende hoogtes geplaatst worden. Op die manier zorgt het voor de nodige afwisseling. Naast professionaliteit, vraagt ons vak ook om de nodige creativiteit. Kennis en kunde hebben wij voldoende in huis.

Ons bedrijf is in het bezit van de nodige certificaten zoals de CE, FSC en KOMO. KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit. Onze producten voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving, zodat u zeker weet dat u veilige schuttingen van hoogwaardige materialen in huis haalt. Beton is een veelgebruikt bouwmateriaal. Het bestaat hoofdzakelijk uit water, cement, zand, grind en/of steenslag. Als het beton eenmaal is uitgehard, lost het niet meer op in water. Daarmee is het een uitstekend materiaal voor tuinproducten. Het blijft mooi!

Mensen die weinig onderhoud aan een schutting wensen, kiezen voor een luxe betonschutting. De palen van dit ijzersterke materiaal rotten niet. Dat staat zo vast als een huis. Wilt u meer informatie over betonschuttingen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op of breng ons eens een bezoek. Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.