0493-382588

Contact

Over Schuttingen van Schijndel

Schuttingen van Schijndel heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Wij plaatsen schuttingen voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Schuttingen Van Schijndel luistert naar uw wensen, bijna niets is onmogelijk. Voor iedere tuin plaatsen wij een perfecte schutting die aansluit op uw wensen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe schutting. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen en alle voorbeelden staan bij ons opgesteld. U bent van harte welkom bij Schuttingen van Schijndel voor het bekijken van de voorbeelden om zo een keuze te kunnen maken uit ons assortiment dit met een heerlijke kop koffie. Of het nu gaat om 5 meter schutting voor de kleinere tuinen of 200 meter voor een nieuwbouwproject, alle klanten zijn bij ons gelijk.

De betere schuttingbedrijven zijn in het bezit van CE, KOMO en FSC-certificaten. Met trots kunnen wij u melden dat ook wij beschikken over deze papieren. Wij geven 10 jaar garantie op onze schuttingen. Zo bent u dus zeker van een hoogwaardig product waar u jarenlang van kunt genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem rustig een kijkje op onze vernieuwde website. U kunt makkelijk een offerte aanvragen. Heeft u een situatietekening? Deze kunt u rechtstreeks mailen naar info@schuttingen-vanschijndel.nl

Voor informatie kunt u telefonische contact met ons op nemen, wij helpen en adviseren u graag.

Contact september 25, 2010
Adres:
Half Elfje 9
5711 ES Someren
Tel:
0493-382588
Mob:
06-22232475
E-mail
info@schuttingen-vanschijndel.nl
Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier:
(verplicht, minimaal 2 tekens)
(verplicht)
(optioneel)
(verplicht)

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.