0493-382588

De betonschutting: een variant van de bakstenen muur

Veel mensen scheiden hun tuin of erf van de grond van de buren af door een bakstenen muur te plaatsen. Een bakstenen muur is een prima manier om uw eigen grond van de grond van uw buren te onderscheiden, maar sommige mensen vinden een bakstenen muur niet mooi om hun tuin mee af te scheiden. Bent u ook niet overtuigd van de esthetische waarde van een bakstenen muur? Kies dan voor de variant van deze standaard muur, namelijk de betonschutting.

 

De betonschutting: een schutting volgens uw smaak

Een bakstenen muur ziet er altijd hetzelfde uit, maar bij een betonschutting is dit zeker niet het geval. Veel mensen denken bij het woord ‘betonnen schutting’ aan een standaard schutting van betonnen platen, maar er zijn veel meer mogelijkheden bij het aanschaffen van een schutting van beton. Uiteraard kunt u een standaard schutting aanschaffen van betonnen platen, maar dit is niet de enige optie die u heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een schutting met authentiek rotsmotief, een schutting met steenmotief of een schutting met granietmotief voor een natuurlijke look.

 

En wilt u uw betonnen schutting en wat meer natuurlijke uitstraling geven? Dan kunt u ook kiezen voor een hout-betonschutting. Dit is een schutting die van hout en beton gemaakt is en zo de voordelen van beide materialen met elkaar combineert. Een schutting met een natuurlijke look, maar wel een schutting die zelfs tegen de zwaarste weersomstandigheden en hardste winden bestand is.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.