0493-382588

Een betonschutting aanschaffen: de mogelijkheden

Veel mensen denken dat een betonschutting er altijd hetzelfde uit ziet, maar dit is absoluut niet het geval. De betonnen schuttingen die enkele jaren geleden geplaatst werden zagen er wellicht een beetje hetzelfde uit, maar vandaag de dag is het aanbod betonnen schuttingen flink uitgebreid. Wilt u een betonschutting aanschaffen en bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft bij het aanschaffen van een schutting? Lees dan meer over de opties die u heeft bij het aanschaffen van uw eigen betonnen schutting in dit artikel.

 

Een betonschutting met hout

De eerste mogelijkheid die u heeft bij het aanschaffen van een betonnen schutting, is de aanschaf van een betonnen schutting met hout. Schaft u een betonnen schutting met hout aan, dan kiest u voor een schutting met betonnen palen met een houten tuinscherm. Door dit houten tuinscherm ziet de schutting er natuurlijker uit, maar door de aanwezigheid van de sterke betonnen palen heeft de schutting wel een lange levensduur. U kunt zelf kiezen welke kleur uw betonnen schutting met houten tuinscherm moet zijn, dus u kunt altijd een schutting aanschaffen die bij uw tuin past.

 

Een betonschutting met motief

Koopt u liever een schutting die helemaal van beton gemaakt is, dan kunt u zelf kiezen welk motief uw schutting moet krijgen. U kunt kiezen voor een strak motief in gladde uitvoering, maar u kunt ook kiezen voor een betonnen schutting met rotsmotief of een betonnen schutting met granietmotief bij het aanschaffen van uw erfafscheiding. En omdat u ook helemaal zelf kunt kiezen welke kleur uw betonnen schutting moet krijgen, koopt u eenvoudig een schutting die bij uw woning en tuin past.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.