0493-382588

Een hout-beton schutting plaatsen met de buren: drie tips

Als u directe buren heeft en een hout-beton schutting wil plaatsen, is de kans groot dat deze schutting ook (deels) in de tuin van uw buren komt. Willen uw buren wel meebetalen aan de schutting, zodat zij ook van deze erfafscheiding kunnen profiteren? Dan moet u wel enkele belangrijke afspraken maken voor u de schutting daadwerkelijk gaat kopen en plaatsen. Welke drie tips u in ieder geval moet raadplegen om het plaatsen van een schutting met de buren tot een succes te maken, leest u in dit artikel.

 

Tip 1: bepaal het budget samen

Als u samen een schutting gaat plaatsen, draagt u samen de kosten van deze hout-beton schutting. Dit betekent dat u het beide eens moet zijn over het budget van de schutting, wat het belangrijk maakt om dit budget samen op te stellen. Dring uw eigen budget niet zomaar op, maar overleg met de buren over de kosten van de schutting.

 

Tip 2: bepaal de uitstraling van de schutting samen

Iedereen heeft weer een andere smaak, maar als u samen een hout-beton schutting koopt moet u het wel eens zijn over de uitstraling van de schutting. Overleg samen hoe de schutting eruit moet komen te zien en spreek ook af hoe de schutting eventueel aangepast kan worden, bijvoorbeeld door klimop te plaatsen.

 

Tip 3: maak afspraken over het onderhoud van de schutting

Een hout-beton schutting heeft veel onderhoud nodig voor een lange levensduur. Maak samen met uw buren afspraken over het onderhoud van de schutting en u weet zeker dat beide partijen de schutting goed onderhouden.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.