0493-382588

Een hout-beton schutting. Wat is het?

Wie niet kan kiezen tussen een schutting van hout en een schutting van beton, kan een hout beton schutting aanschaffen. Wat een hout beton schutting precies is en waarom het aanschaffen van deze bijzondere schutting interessant is, leest u in dit artikel.

 

De hout beton schutting: een korte kennismaking

Een hout beton schutting is een schutting die zowel vervaardigd is uit kwalitatief hoogwaardig hout als uit stevig beton. Zo zijn de palen van de schutting van stevig beton gemaakt, terwijl de tussenstukken of schermen van de schutting van hout zijn gemaakt. Een schutting van hout en beton kan geplaatst worden om een erf af te sluiten, maar zijn ook erg geschikt om te gebruiken als schutting voor een tuin.

 

Een schutting van hout en beton: waarom interessant?

Het plaatsen van een schutting die zowel van hout als van beton is gemaakt, is interessant om twee redenen. Het eerste voordeel van een schutting van hout en beton, is het feit dat deze schutting stevige betonnen palen heeft. Deze palen gaan vele jaren mee en zorgen er dus voor dat u vele jaren van uw investering in de schutting kunt genieten. Een ander voordeel van de schutting, is het feit dat de schutting door de houten schotten wel een natuurlijke uitstraling heeft. Houdt u niet van de uitstraling van een betonnen schutting, maar wilt u wel een schutting die vele jaren meegaat door de stevigheid van de materiaalsoort beton? Dan is het aanschaffen van een schutting van hout en beton zeker een aanrader.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.