0493-382588

Geluidsoverlast van de buren? Plaats een hout-beton schutting

Heeft u directe buren en ervaart u regelmatig geluidsoverlast door harde muziek, schreeuwende kinderen, een televisie met hoog volume of feestjes? Investeer dan in een hout-beton schutting om uw probleem eenvoudig en snel op te lossen. Een schutting verhoogt niet alleen de privacy, maar zorgt er ook voor dat geluid van de buren afgeketst wordt en minder op uw terrein te horen is. Zo kunt u flinke geluidsoverlast voor een groot deel beperken, zodat u geen last meer heeft van de buren en prettiger in uw tuin kunt verblijven.

 

Voorkom ruzie met de buren, plaats samen een hout-beton schutting

U mag zelf investeren in de hout-beton schutting als u deze op uw eigen terrein laat plaatsen, maar over het algemeen is het verstandiger om samen met uw buren in een hout-beton schutting te investeren. Op deze manier kunt u de kosten niet alleen delen, maar voorkomt u ook dat u ruzie krijgt met de buren. Schaft u samen een hout-beton schutting aan, dan kiest u samen welke schutting u wil laten plaatsen en profiteert u samen van de voordelen van de schutting.

 

Hebben uw buren ook regelmatig last van geluiden uit uw tuin? Dan kunt u hen eenvoudig overtuigen om samen in een hout-beton schutting te investeren. U betaalt eenmalig de kosten van de schutting met de buren samen, maar u heeft wel jaren plezier van deze investering.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.