0493-382588

U kunt bij ons een goedkope tuinpoort van grenen kopen

Een goedkope grenen tuinpoort is een mooie aanvulling voor uw tuin. In het algemeen beschermen tuinpoorten u tegen nieuwsgierige blikken, maar het is tevens een effectief middel tegen vandalisme. Disrespect voor andermans spullen komt helaas vaak voor. Een tuinpoort zorgt ervoor dat ongenode gasten niet makkelijk uw terrein kunnen betreden. Met onze ruime ervaring maken wij al ruim 17 jaar robuuste, degelijke, stevige poorten die geschikt zijn voor een lange levensduur. Kenmerkend aan onze creaties zijn onze grote zorg voor detail, afwerking en service. U krijgt topkwaliteit voor de laagste prijs.

Tuinpoort van grenen laten plaatsen

Een grenen tuinpoort kunt u laten plaatsen in bijvoorbeeld uw hekwerk, schutting of tuinscherm. Natuurlijk kunt u ook een poort gewoon los plaatsen op bijvoorbeeld uw oprit. Tuinpoorten worden vaak afgesloten met standaard hang- en sluitwerk. Door de neutrale kleur van grenen past dit hout eigenlijk in iedere tuin, zowel modern, klassiek of strak. Het is een lichte naaldhoutsoort met mooie houttekeningen, dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Door de warme tekening van grenen is dit hout populair in de tuinsector.

Bij tuinen spreken we van een moderne tuin als er strakke geometrische vormen en lijnen worden gebruikt. Ze zijn trendy en met een combinatie van natuurlijke materialen krijgt u een warme sfeer. Wat voor soort tuin u ook heeft, een tuinpoort mag niet ontbreken. Grenen tuinpoorten zijn onderhoudsvriendelijk, zodat u niet ieder jaar opnieuw voor een zware klus staat. Tuinonderhoud blijft vaak om praktische redenen liggen. U heeft een hectische baan of een druk sociaal leven. En als u net wilt beginnen is het of te warm of het begint te regenen. Een goede tuinomheining die weinig onderhoud vergt, is dan wel net zo prettig. U kunt zich met andere (leuke) zaken bezighouden.

Goedkope tuinpoorten inclusief hang- en sluitwerk

U kunt een tuinpoort van grenen laten plaatsen inclusief stevig hang- en sluitwerk. Daardoor is de ingang moeilijk te manipuleren. Er zijn diverse mogelijkheden op dit gebied. Op ieder gebied leveren wij maatwerk. Dit betekent dat wij oog hebben voor ieder detail, zodat het een compleet geheel wordt. Wij adviseren u dan ook graag welk slot voor u het meest geschikt is. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen wij garant staan voor 100% klanttevredenheid. Wij gaan voor niets minder.

U kunt door ons tuinpoorten laten plaatsen in heel Nederland. Natuurlijk kunt u naar een tuincentrum gaan bij u om de hoek, maar nergens is het zo goedkoop als bij ons. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan. Woont u in de omgeving van Helmond? Dan nodigen wij u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom. Hier hebben wij een aantal voorbeelden voor u opgesteld. Omdat wij in het bezit zijn CE, KOMO en FSC certificaten kunt u altijd rekenen op het beste. En daarbij maken wij graag voor u een poort voor uw droomtuin. De koffie staat voor u klaar. Graag tot ziens.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.