0493-382588

Een luxe hardhouten tuinafscheiding kunt u nu goedkoop kopen

Een hardhouten tuinafscheiding is een sfeervolle oplossing als u geen last meer wilt hebben van inkijk. Wij leveren tuinafscheidingen in allerlei uitvoeringen, zodat u kunt genieten van veel privacy. Het hebben van meer privacy is voor veel mensen steeds belangrijker. Dit heeft te maken met het vaak jachtige bestaan dat wij leiden. De tuin is een rustpunt waar u kunt genieten van de schoonheid en vrijheid van de natuur. Het is bij uitstek de plek waar u voornamelijk in de zomer heerlijk alleen of met kennissen en familie kunt vertoeven.

Een hardhouten tuinafscheiding is sfeervol

Om echt te kunnen ontspannen is het van belang dat een tuin er mooi en verzorgd uitziet. Daarbij mag een tuinafscheiding niet ontbreken. Wilt u de natuurlijke uitstraling behouden? Dan kiest u voor hardhout. Een hardhouten luxe tuinafscheiding is warm en sfeervol. Hardhouten tuinafscheidingen zijn duurzaam. Dit betekent jarenlang tuingenot.

Een hardhouten tuinafscheiding kopen is een stukje puur natuur in huis halen. Hout wordt al eeuwenlang gebruikt voor gevels, poorten, enz. Sinds jaar en dag is het een belangrijke grondstof voor allerlei bouwmaterialen en is milieuvriendelijk. Het heeft een grote sterkte bij een relatief laag eigen gewicht en is veelzijdig als het op ontwerpvrijheid aankomt. Met andere woorden, kiest u voor een hardhouten tuinafscheiding, dan haalt u topkwaliteit in huis. U kunt deze door ons laten plaatsen tegen een scherpe prijs. Ons werkgebied is breed. Gemakshalve noemen wij een aantal plaatsen:

  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Nijmegen

U bepaalt hoe een tuinafscheiding wordt geplaatst, want hoe dit precies moet gebeuren is natuurlijk een kwestie van smaak. Er zijn tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor horizontale planken van hardhout. Dit geeft een ruimtelijk effect. Als u een kleine tuin heeft, is dit een optie. U kunt ook kiezen voor verticale planken met afwisselend een tuinscherm. Dit geeft een speels effect. Kijkt u maar eens naar onze voorbeelden. U ziet dan wat de mogelijkheden zijn. Hebt u een ander ontwerp? U bent van harte welkom, want wij maken graag voor u een goedkope hardhouten tuinafscheiding op maat.

Hardhouten tuinafscheidingen naar een hoger niveau tillen

Steeds meer mensen zien hun tuin als een verlengstuk van de woning. Daarom verdient het zorg en aandacht. Een tuinafscheiding van hardhout straalt luxe uit, want het is en blijft een exclusief tuinproduct. Het is de perfecte omheining waarbij u zich geborgen voelt. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een tuin kan zijn. Wij zorgen dan ook graag voor een comfortabele omheining, want wij beschikken over veel creativiteit en expertise om tuinafscheidingen naar een hoger niveau te tillen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe we de praktische en natuurlijke kant van een omheining moeten combineren. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie of vraag direct online een offerte aan. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Graag tot dan.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.