0493-382588

Hout-beton schutting kapot: repareren of vervangen?

Een hout-beton schutting gaat jaren mee, maar het kan altijd voorkomen dat de schutting kapot gaat. Dit kan komen door slijtage, maar de schutting kan ook beschadigd raken door harde wind, flinke neerslag of vandalisme. Heeft u te maken met een beschadigde schutting en twijfelt u om de schutting te repareren of te laten vervangen? Lees dan in dit artikel wat u het beste kunt doen bij een beschadigde hout-beton schutting.

 

Repareren of vervangen: afhankelijk van diverse factoren

Of het beter is om een kapotte schutting te repareren of te vervangen voor een nieuwe hout-beton schutting, is afhankelijk van diverse factoren. Is de schutting al wat ouder, dan kan vervanging beter zijn. Is de schutting op meerdere plekken beschadigd, dan kan vervanging ook aantrekkelijker zijn dan een reparatie. Is de schutting ernstig beschadigd en is een reparatie niet meer mogelijk, dan bent u aangewezen op het vervangen van de schutting.

 

Om te bepalen of u uw schutting het beste kunt laten repareren of vervangen, kunt u het beste contact opnemen met een specialist op het gebied van hout-beton schuttingen. De specialist kijkt naar de beschadiging en kan u vervolgens direct adviseren om de schutting te laten repareren of te vervangen. Uiteindelijk maakt u zelf de keuze, maar het advies van een specialist kan u zeker helpen bij het maken van de juiste beslissing.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.