0493-382588

Een hout beton schutting bieden wij te koop aan voor een scherpe prijs

Een hout beton schutting kopen tegen een scherpe prijs betekent niet dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige materialen. Daarnaast kunt u rekenen op een professionele plaatsing van een hout beton schutting. Dit betekent jarenlang tuingenot. Kijkt u maar eens naar onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Wij leveren en plaatsen hout beton schuttingen door heel Nederland zoals in de grote steden Amsterdam, Rotterdam maar ook helemaal in het zuiden bijvoorbeeld Breda en Tilburg. De schermen die tussen de betonpalen worden geplaatst zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Het meest geleverd is een grenen scherm. Het zorgt voor een sfeervolle, natuurlijke uitstraling. Dit is alles voor een scherpe prijs.

Hout beton schutting laten plaatsen

Wij gaan als volgt te werk. Nadat we samen met u een planning hebben gemaakt, plaatsen bij uw hout beton schutting vakkundig en snel. Omdat de prijs van uw schutting inclusief de montage van tevoren bekend is, komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Als extra service geven wij 10 jaar garantie op al onze schuttingen.

Hout beton schuttingen staan in iedere tuin, strak, modern of klassiek. In een groene omgeving is dit de perfecte overgang tussen de woning en de omgeving, dus intiem en toch weids. Rondom het terras biedt zo’n schutting voldoende privacy en u krijgt zeker niet het gevoel dat u opgesloten zit. U kunt beplanting aanbrengen, zoals klimplanten of kiezen voor creatieve, fleurige bloembakken.

Een ander belangrijk voordeel is dat een hout beton schutting weinig onderhoud vergt. Op die manier hoeft u niet enkel te werken in hun tuin, maar is er nog voldoende gelegenheid om er ook puur van te genieten. Het biedt een ongedwongen uitstraling en een natuurlijk effect. De meeste mensen willen hun tuin zo natuurlijk mogelijk aanleggen, wan het een stukje privé natuur. Een goede combinatie van natuurlijke materialen is dan vereist. Wij helpen u graag en zorgen voor een mooie tuinbeleving.

Hout beton schutting kopen tegen een lage prijs

Een hout beton schutting kopen doet u bij ons voor een lage prijs. Alle schuttingen hebben wij op voorraad, zodat u niet lang hoeft te wachten. Een houten schutting gecombineerd met betonnen palen en platen staat garant voor een jarenlange, duurzame erfafscheiding. Een mooie erfafscheiding is wat menigeen wil hebben in de tuin. Dit gebeurt al jaren en zal ook nog jaren zo gaan. Mooie natuurlijke afscheidingen sieren tuinen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten schuttingen. Kijkt u maar eens rustig rond. U vindt op onze website namelijk tal van gerealiseerde projecten. Dit doen wij ook graag voor ú.

Wilt u meer informatie over hout beton schuttingen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Of breng ons eens een bezoek. Vanuit Almere, Nijmegen, Eindhoven en Groningen zijn wij prima bereikbaar. Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien onder het genot van een kop koffie. Vergeet u vooral niet te kijken naar onze aantrekkelijke aanbiedingen. Graag tot ziens.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.