0493-382588

Houten schutting kopen? Kies uw favoriete houtsoort

Veel mensen denken dat houten schuttingen altijd gemaakt worden van dezelfde houtsoort, maar dit is zeker niet het geval. Bij het aanschaffen van een houten schutting kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een schutting van bangkirai hout, maar ook voor een schutting van vurenhout of grenenhout. Bent u benieuwd welke houtsoort het beste bij uw tuin past? Raadpleeg dan een schuttingexpert bij het aanschaffen van uw schutting en u weet zeker dat u een schutting koopt die echt bij u en uw tuin past.

 

De beste houtsoort kiezen met een ervaren expert

Natuurlijk heeft u de vrijheid om zelf een houtsoort te kiezen voor uw houten schutting, maar veel mensen hebben niet voldoende kennis om de beste houtsoort te kiezen. Wat u beter kunt doen, is het doorgeven van uw specifieke wensen en verwachtingen aan een ervaren schuttingspecialist. Deze specialist kan u vervolgens advies geven over de houtsoort die het beste bij u en uw tuin past, waarna u uiteraard helemaal zelf kunt kiezen of u akkoord gaat met dit advies.

 

Bekijk voorbeelden van de verschillende houtsoorten en kies de beste schutting

Omdat de verschillende houtsoorten ook een verschillende uitstraling hebben, laat de specialist u voorbeelden van iedere houtsoort zien. De keuze voor de beste houtsoort voor uw houten schutting kunt u ook op deze voorbeelden baseren, bijvoorbeeld door te kijken welke houtsoort het beste bij de huidige uitstraling van uw tuin past.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.