0493-382588

Een houten schutting door een specialist laten plaatsen betekent jarenlang kijkgenot

Een houten schutting laten plaatsen door een specialist biedt veel voordelen. U hoeft deze lastige klus niet zelf te doen, u krijgt het precies zoals u wilt en het is goedkoop. Wij leveren vakwerk tegen een lage prijs. De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid planken en afmetingen, maar dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de kosten laag houden. Onze medewerkers werken efficiënt. Dit betekent minder manuren waarbij u niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan. Ons werkgebied is breed: van Amsterdam tot Breda en van Groningen tot Nijmegen.

Een houten schutting laten plaatsen kan zowel in Utrecht als Tilburg

U kunt dus een houten schutting door ons laten plaatsen waar u maar wilt. Op onze website ziet u een aantal voorbeelden van houten schuttingen, maar uiteraard is er veel meer mogelijk. Hebt u een eigen ontwerp of wilt u eens brainstormen? Dan helpen wij u graag waarbij u kunt rekenen op een eerlijk advies. Een eerlijk advies is goud waard, want het kopen van een houten schutting is en blijft een investering. U wilt dan uitsluitend het beste. Wij leveren u het beste en daarbij geven wij u maar liefst 10 jaar garantie.

Veel mensen kiezen voor een grenenhouten schutting. Dit zachte hout is verreweg het goedkoopste en makkelijk bewerkbaar. Grenenhout is afkomstig van de grove den, één van de meest voorkomende bomen in Nederlandse bossen. Het is duurzaam en vergt weinig onderhoud. Houten schuttingen worden vooral gebruikt om wat meer privacy te creëren. Het is prettig om niet teveel inkijk te hebben rondom het huis of bedrijfsterrein.

Specialist in houten schuttingen voor particulieren en bedrijven

Als specialist in houten schuttingen kunnen zowel particulieren als bedrijven een schutting door ons laten plaatsen. Het is een sfeervolle afrastering die zowel privacy als veiligheid biedt. Het is een manier om overlast of nieuwsgierige blikken te beperken van ongenode gasten. Van oudsher is hout een warm en sfeervol materiaal. Het zorgt voor een natuurlijke, onopvallende uitstraling. Het kan zelfs een waardestijging betekenen, omdat het een meerwaarde geeft aan het karakter van een huis of kantoorpand. Al met al een prima investering waar u jarenlang plezier van kunt hebben, mits die schutting goed wordt geplaatst.

De houten schutting kan geplaatst worden op uw eigen grond, maar ook op de erfgrens. Niet in alle tuinen is de erfgrens duidelijk te zien of te vinden. Indien u twijfelt over de erfgrens kunt u bij het Kadaster een kadastrale kaart aanvragen waarop de ligging van de erfgrens te zien is. Zo kunnen er geen misverstanden (met uw buren) ontstaan. Een goed contact is altijd prettig! Wilt u meer informatie over ons bedrijf of een offerte? Neem dan contact met ons op. Of kom eens langs om onze goedkope houten schuttingen te bekijken. Vanuit Almere, Eindhoven, Den Haag en Rotterdam is Helmond goed bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat. Graag tot dan.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.