0493-382588

Hout-beton schutting plaatsen

Stappenplan: zo plaatst u een hout-beton schutting

Als u een hout-beton schutting heeft aangeschaft, kunt u zelf kiezen of u deze schutting door een professional wil laten plaatsen of dit toch liever zelf doet. Heeft u besloten dat u uw hout-beton schutting zelf wil plaatsen, maar weet u niet precies hoe dit moet? Lees dan in dit artikel welke stappen u moet volgen bij het zelf plaatsen van een hout-beton schutting en u weet zeker dat dit op de juiste manier gebeurt.

 

Hout-beton schutting plaatsen: vijf stappen

Het zelf plaatsen van een hout-beton schutting is zeker mogelijk, maar het is wel belangrijk dat u dit op de juiste manier doet. Plaatst u de schutting niet op de juiste manier, dan loopt u namelijk het risico dat de schutting niet bestand is tegen bepaalde weersomstandigheden of dat de schutting om een andere reden niet goed blijft staan. De vijf stappen die u moet volgen om uw hout-beton schutting op de juiste manier te plaatsen, zijn de volgende:

  1. Bepaal de plaats van de schutting en span een touw op deze plaats. Door de beton palen van de schutting netjes aan het touw te plaatsen zullen de beton palen in een rechte lijn te staan.
  2. Graaf of boor gaten in de grond voor de beton palen van de schutting. U kunt de eerste paal nu meteen plaatsen u dient gelijk de betonnen onderplaten te plaatsen in de uitsparing van de beton paal, plaats daarna de overige beton palen op gelijke hoogte met behulp van een waterpas (laser).
  3. Plaats het L-beslag met behulp van de pattent bouten aan betonnen palen en schroef deze vast.
  4. U kunt nu de tuinschermen plaatsen en deze vast schroeven.
  5. Monteer nu de afdekkappen op de tuinschermen en schroef deze vast.
  6. Als u de tuinschermen en de afdekkappen geplaatst heeft, controleer dan of de beton palen nog waterpas staan.

U kunt nu genieten van de door u zelf geplaatste hout-beton schutting.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.