0493-382588

Een houten tuinpoort aanschaffen: drie tips voor een goede aankoop

Heeft u een schutting, dan kunt u hier een tuinpoort in laten plaatsen om een doorgang naar uw tuin te creëren. Bij het aanschaffen van een tuinpoort voor uw schutting, wilt u uiteraard een goede aankoop doen. Welke tips u kunt gebruiken bij het aanschaffen van een houten tuinpoort voor een goede investering, leest u op deze pagina.

 

Tip 1: kies de juiste hoogte voor de houten tuinpoort

Een tuinpoort kan in diverse hoogtes geleverd worden. U kunt de tuinpoort het beste aanschaffen in dezelfde hoogte als uw schutting, zodat beide onderdelen van de erfafscheiding goed bij elkaar passen. Meet de hoogte van uw schutting op en bestel de tuinpoort in dezelfde afmeting.

 

Tip 2: neem een houtsoort die bij uw schutting past

Heeft u een grenen schutting, dan kunt u de tuinpoort het beste van dezelfde houtsoort laten maken. Heeft u een schutting van bangkirai hout, dan kiest u voor een tuinpoort van dezelfde houtsoort.

 

Tip 3: beslis of u een enkele of dubbele houten tuinpoort wil

De meeste mensen schaffen een enkele houten tuinpoort aan, maar u kunt ook investeren in een dubbele tuinpoort. Vraag uzelf af hoe breed uw tuinpoort moet zijn en beslis of u een enkele of dubbele deur aan wil schaffen. Gaat u enkel lopend of met uw fiets door de tuinpoort, dan is een enkele tuinpoort vaak breed genoeg. Wilt u ook met uw scooter, motor of auto door de tuinpoort kunnen gaan, dan heeft u een dubbele tuinpoort nodig.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.