0493-382588

Inzicht in de kosten van een schutting? Vraag een offerte aan

Hoeveel u moet investeren om een schutting te laten plaatsen, is afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste zijn de kosten van de schutting afhankelijk van de soort houten schutting die u aanschaft, maar daarnaast worden de kosten ook bepaald door de lengte en de hoogte van de schutting en de eventuele extra services die u afneemt. Denk hierbij aan het plaatsen van de schutting, wat u eventueel ook zelf kunt doen om geld te besparen op uw houten schutting.

 

Wilt u een schutting van hout laten plaatsen en bent u benieuwd hoeveel dit ongeveer gaat kosten? Vraag dan een offerte aan voor het plaatsen van de schutting en u krijgt direct inzicht in de kosten.

 

De offerte schutting: gebaseerd op uw ideale schutting

Een offerte is een document dat de kosten van een houten schutting exact op een rijtje zet. De kosten die in het document genoemd worden, zijn geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. U geeft aan wat voor schutting u wil laten plaatsen, hoe lang en hoe hoog deze schutting moet worden en hoe u de schutting wil plaatsen en wij geven u onze prijs. Gaat u akkoord met de offerte, dan kunt u uw schutting direct aanschaffen voor de prijs in de offerte. Gaat u niet akkoord, dan kunt de offerte aan laten passen door bijvoorbeeld een andere materiaalsoort te kiezen.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.