0493-382588

De lente komt eraan! Bereid uw schutting voor op het voorjaar

De temperatuur loopt langzaam op, de zon komt vaker achter de wolken vandaan en de dagen worden steeds langer: het is weer bijna voorjaar. In het voorjaar zit u vaker in de tuin en om optimaal van uw tuin te genieten, moet u de buitenruimte goed klaarmaken voor de lente. Wat dit voor uw schutting betekent, leest u op deze pagina.

 

De schutting klaarmaken voor het voorjaar: beits de schutting

De beste manier om uw houten schutting goed klaar te maken voor het voorjaar, is door de schutting te beitsen. Op deze manier ziet uw schutting er niet alleen weer zo goed als nieuw uit, maar heeft de schutting bovendien een nieuwe beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de regen uw schutting niet aan kan tasten en de schutting langer mee gaat. U koopt de juiste beits voor uw schutting bij de bouwmarkt of doe-het-zelfwinkel. Om zeker te weten dat u de juiste beits koopt voor uw schutting, raden wij u aan om advies te vragen van een winkelmedewerker bij het aanschaffen van de beits.

 

Is uw schutting flink beschadigd geraakt deze winter? Dan kunt u er ook voor kiezen om (bepaalde delen van) uw schutting te laten vervangen. Zeker als uw schutting al wat langer staat, is dit een goede investering. In dit geval is het namelijk zonde om te investeren in het onderhoud van uw schutting, aangezien uw schutting toch niet meer zo lang mee gaat.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.