0493-382588

Luxe hout beton schuttingen

Luxe hout-beton schutting

 

Een veel verkochte schutting van de laatste jaren is de luxe hout-beton schutting met een combi-betonpaal en 2 betonnen onderplaten met enkel of dubbelzijdig motief, op de betonplaat een betonnen afdekkap met daar op een tuinscherm afgewerkt met een piramide afdekkap. Dit is een schutting waar u weinig tot geen onderhoud aan heeft. Ook heeft de luxe hout-beton schutting een elegante uitstraling en een lange levensduur, dit omdat het houten tuinscherm niet in aanraking komt met de tuinaarde. De luxe hout-beton schutting creëert ook meer privacy in uw achtertuin of op u erf. Deze schutting is niet alleen stevig, maar door de vele verschillende mogelijkheden heeft u ook de keuze uit een aantal motieven op de betonplaten. Ook kunt u in de schutting een tuinscherm met een V. raster of een geintegreerd gaasscherm door ons laten plaatsen, er zijn vele mogelijkheden om tot een schutting te komen die aan al uw wensen voldoet. Door te werken met materialen van een uitstekende kwaliteit heeft u jarenlang plezier van een luxe hout-beton schutting.

Onderstaand ziet u een aantal luxe hout-beton schuttingen die door schuttingen van Schijndel zijn geplaatst. Kijk of hier een luxe hout-beton schutting bij staat die aan al uw wensen voldoet. De medewerkers van schuttingen van Schijndel adviseren en helpen u graag van offerte aanvraag tot en met de oplevering van de schutting.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u een passende offerte doen toekomen.

Schuttingen van Schijndel levert uitsluitend kwaliteit schuttingen.

 

Hoogte van de luxe hout-beton schutting.

  • 200 cm
  • 100 cm (met een betonnen onderplaat)

Betonkleuren van de luxe hout-beton schutting.

  • Antraciet
  • Creme
  • Licht grijs (wit)

 

Houtsoorten van de luxe hout-beton schutting.

  • Midden Europees grenen.
  • Noord Europees vuren.
  • Bangkirai (tropisch hardhout).

 

Al onze tuinschermen zijn verkrijgbaar met 19-21-23 planks uitvoering. Ook horizontale tuinschermen behoort tot de mogelijkheden. Ook hoeveelheid planken bepaald de dichtheid van de tuinschermen. Al onze tuinschermen worden geschroeft, ook R.V.S.-schroeven en L-beslag behoort tot de mogelijkheid.

Luxe hout beton schuttingen april 18, 2015

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.