0493-382588

Luxe hardhouten of grenen poorten verfraaien uw tuin

Luxe poorten zijn populairder dan ooit, want wie wil nu niet zo’n mooie entree? Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de tuin. Niet alleen aan de tuinbeplanting en het terras, maar ook aan de omheining. Schuttingen, poorten en andersoortige afrasteringen staan volop in de belangstelling. U bent bij ons aan het juiste adres voor een luxe hardhouten of grenen poort.

Luxe poort die past bij de rest van uw omheining

U wilt niet dat iedereen toegang heeft tot uw tuin. Het laten plaatsen van een poort is dan een oplossing. Met degelijk hang- en sluitwerk zorgt dit voor een veilige toegang. Zoekt u bijvoorbeeld naar een houten luxe poort die precies aansluit bij uw tuin of de rest van de omheining? Dan helpen wij u hier graag bij. Wij zetten ons in om altijd exclusieve poorten af te leveren. Al of niet verlijmd of behandeld, onze poorten bezorgen u een gevoel van veiligheid en geborgenheid door de natuurlijke uitstraling en schoonheid van hout.

Er is veel te kiezen op het gebied van poorten. Een poort van bijvoorbeeld hardhout is buitengewoon stevig en duurzaam. Hardhout bevat van nature veel olie, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor houtrot. Houtrot komt voor als hout langdurig wordt belast met vocht. Het vochtige weer in ons land is slecht voor sommige soorten hout, maar hardhout blijft gegarandeerd mooi. Het gaat jarenlang mee. Het kan enigszins vergrijzen, maar dit is goed op te lossen door het hout te verven of met olie te behandelen.

Houten poorten zijn populair

Steeds meer mensen zien hun tuin als een verlengstuk van de woning. Tegenwoordig zien we vrij veel metalen poorten, maar houten poorten blijven populair. Dit komt door de natuurlijke uitstraling en met goed onderhoud heeft u er jarenlang plezier van. Dankzij onze ervaring weten wij hoe we de praktische en natuurlijke kant van een omheining perfect kunnen combineren. De poort en de rest van de omheining moeten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom denken wij graag actief met u mee.

Hout is een 100% natuurproduct. Kiezen voor een houten poort is meestal een bewuste keuze. Kleuren kunnen eenvoudig en relatief goedkoop worden aangepast gedurende de gehele levensduur. Een potje verf doet wonderen. Bij het gebruik van goede verf kan één keer schilderen in de paar jaar ruimschoots voldoende zijn. Hout is naast een natuurproduct tevens een veelzijdig product. Er is bijna alles mee mogelijk. Eventuele beschadigingen kunnen makkelijk worden bijgewerkt. Niet onbelangrijk, hout is milieuvriendelijk. Door te kiezen voor een houten poort helpt u het milieu in plaats van het te vervuilen.

Houten poorten maken van een tuin een levendige omgeving. U kunt deze door onze vakmensen laten plaatsen door heel Nederland. Gemakshalve noemen wij enkele steden zoals:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

Uiteraard is dit maar een beknopt overzicht van ons werkgebied. Hebt u interesse of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord of bezoek onze showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.