0493-382588

Problemen met de buren? Plaats een schutting

Het is erg prettig als u een goede relatie heeft met de buren, maar helaas is dit lang niet altijd het geval. Heeft u een slechte relatie met uw buren en merkt u dat uw woongenot flink achteruit is gegaan door de problemen met de buren? Dan kunt u ervoor kiezen om een schutting tussen de tuin van de buren en uw eigen tuin neer te zetten. Met een schutting heeft u wat meer privacy in de tuin, maar hoort u bovendien minder goed wat er bij de buren gebeurt. Door een schutting te plaatsen, kunt u het barsten van de bom zomaar voorkomen.

 

Een schutting plaatsen: doe het op de eigen erfgrens

Heeft u geen goede relatie met de buren, dan is het belangrijk dat het plaatsen van de schutting niet voor meer problemen gaat zorgen. De beste manier om dit te doen, is door de schutting op uw eigen terrein te zetten. Zet de schutting dus niet op de grens van uw tuin met de tuin van de buren, maar helemaal op uw eigen grond. Staat de schutting op uw grond, dan bent u de eigenaar en kunnen uw buren hier niets tegen doen.

 

Wilt u de schutting echt op de beste manier plaatsen en is er nog ruimte voor contact, dan kunt u de schutting ook samen met de buren plaatsen. Door samen in de betonnen schutting te investeren, kunt u de schutting samen uitkiezen en investeert u samen in een fijnere woonomgeving voor beide partijen.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.