0493-382588

Schutting kopen in Eindhoven? Wij hebben vele modellen te koop

Een schutting kopen in Eindhoven is niet zo moeilijk, maar als u schuttingen van uitstekende kwaliteit wilt, dan bestelt u deze bij ons. In ons assortiment vindt u onder meer houten en betonnen schuttingen, of een combinatie daarvan. U kunt de schutting door ons team laten plaatsen, zodat u zeker weet dat u er nog jarenlang plezier van zult hebben. Interesse? Bekijkt u dan eens onze portfolio.

Schutting laten plaatsen in Eindhoven

Een schutting laten plaatsen kan overal, dus zeker ook in Eindhoven. Schuttingen bieden u meer wooncomfort, want u hebt minder last van de wind. Daarnaast hebt u geen hinder van nieuwsgierige blikken van voorbijgangers of buren. Wij hebben houten schuttingen te koop die een ideale erfscheiding zijn, omdat u deze nagenoeg niet hoeft te onderhouden. Door voor de juiste houtsoort en kleur te kiezen kunt u een hele natuurlijke sfeer in de tuin creëren. Op deze manier creëert u een veilige oase, waar u echt tot rust kunt komen.

Wilt u niet hetzelfde als uw buren, kies dan voor een luxe houten schutting. Verder op onze website ziet u een aantal voorbeelden. Zoals u ziet, kunt u een schutting zowel verticaal als horizontaal laten plaatsen. Wilt u een combinatie maken met beton? Ook dit is mogelijk, want de ontwikkelingen hebben niet stilgestaan. Het is geen grauwe grijze schutting meer die we kennen van vroeger, want schuttingen van beton zijn er nu in verschillende motieven en kleuren. Ze hebben een aantal voordelen, zoals duurzaamheid, weinig tot geen onderhoud en vaak is er geen fundering nodig.

Schuttingen in Eindhoven te koop tegen scherpe prijzen

Een ander groot voordeel van een hout-betonschutting is dat de delen die met de grond in aanraking komen, gemaakt zijn van beton. De kans op rotting is daardoor vrijwel nihil. Als de schutting eenmaal goed in de grond staat, zal het dus nog een lange tijd blijven staan. Daarnaast is zo’n schutting geluidwerend, waardoor u minder last hebt van verkeersgeluiden. Sommige schuttingen kunt u nog eens extra laten isoleren. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan, want wij bieden scherpe prijzen.

Niet alleen in Eindhoven plaatsen wij schuttingen, want ons werkgebied is breed. Wij zijn actief in het gehele land, dus ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Helmond en Nijmegen. HelmondAl onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers, zodat u altijd kunt rekenen op vakwerk. De meeste mensen laten een schutting plaatsen, omdat ze het te moeilijk vinden of er geen zin in hebben. Wij helpen u graag.

Een schutting kunt u laten plaatsen in uw eigen tuin of op de erfgrens. Twijfelt u over het bepalen van de erfgrens, dan kunt in het Kadaster een zogenoemde kadastrale kaart aanvragen waarop meestal de grens goed te zien. Om vervelende situaties te voorkomen is de toestemming van uw buren altijd meegenomen, maar bovenal gaat het erom dat u tevreden bent! Brengt u maar eens een bezoek aan onze showroom dicht bij Eindhoven. Veel van onze schuttingen kunt u daar met uw eigen ogen bewonderen. Wij heten u alvast van harte welkom. Graag tot ziens.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.