0493-382588

Schutting in Helmond laten plaatsen? Wij werken graag vanaf onze thuisbasis

Een schutting kopen in onze mooie showroom in Helmond is kiezen voor kwaliteit. U kunt deze laten plaatsen waar u maar wilt, op uw eigen grond of op de erfgrens. Ons team zorgt voor een vakkundige plaatsing waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Wij hebben schuttingen te koop van diverse materialen zoals beton en hout. Wilt u een luxe schutting, kies dan voor een houtbeton schutting. Het geeft uw tuin een warme, natuurlijke uitstraling. Kijkt u maar eens naar de voorbeelden op onze website. Zo krijgt u een beter beeld van wat wij u kunnen bieden.

Schuttingen kopen in Helmond

In onze showroom in Helmond kunt u deze schuttingen in het echt bewonderen. U kunt kiezen uit onder meer hardhouten betonschuttingen, maar ook betonschuttingen met motief behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen een schutting geheel op maat bij u plaatsen. Daarvoor hoeft u niet in Helmond te wonen, want wij werken door heel Nederland. Wij zijn actief in het gehele land, dus ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Almere, Groningen, Breda en Nijmegen. Onze concurrerende prijzen zullen u verrassen, want een schutting kopen doet u niet zomaar. Het is een duurzame investering.

Ons bedrijf in Helmond bestaat alweer bijna 20 jaar. Met een team aan ervaren schuttingbouwers kunt u iedere schutting vakkundig door ons laten plaatsen. De meeste schuttingen die wij te koop aanbieden zijn al enigszins voorbewerkt, maar de afwerking kan geheel naar wens plaatsvinden. Populair zijn onze betonschuttingen met motief, want hiermee haalt u net even iets anders in huis. Het is niet altijd even leuk om hetzelfde te hebben als de buren. Met een betonschutting heeft u een mooie tuinafscheiding. Dit kunnen wij u garanderen.

Schutting laten plaatsen in Helmond

Een schutting laten plaatsen biedt meer sfeer aan uw tuin dan bijvoorbeeld een gemetselde muur. U kunt deze verfraaien met klimplanten of leuke bloembakken. De schuttingen die wij te koop aanbieden zijn sterk en stevig. In ons land kan het nog wel eens flink waaien. Als een schutting van slecht materiaal is gemaakt of niet stevig is geplaatst, kan dit vervelende gevolgen hebben. Wilt u een veilige tuinafscheiding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een schutting geeft u de mogelijkheid om echt van het buitenleven te genieten. Hoewel buren heel gezellig kunnen zijn, heeft u van tijd tot tijd behoefte aan privacy. Behalve privacy zijn de meeste schuttingen ook nog eens geluidwerend. In alle rust kunt u vertoeven in uw eigen veilige omgeving.

De meeste mensen kiezen ervoor om een schutting te laten plaatsen. Net zo makkelijk en bovendien kunt u rekenen op vakwerk. Denkt u erover om een nieuwe schutting te kopen? Dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan onze showroom in Helmond. Wij zijn in het bezit van CE, KOMO en FSC certificaten, een bewijs dat u met één van de betere schuttingbedrijven te maken hebt. Daarbij geven wij u ook nog eens 10 jaar garantie. Hebt u een eigen ontwerp of situatietekening? Neem deze dan mee. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.