0493-382588

De schutting klaarmaken voor de lente in zes stappen

De lente staat weer voor de deur en dit betekent dat veel mensen hun tuin helemaal klaar gaan maken voor het nieuwe seizoen. Gaat u uw tuin klaar maken voor de lente en wilt u uw houten schutting niet vergeten? Lees dan in dit artikel hoe u uw  schutting helemaal klaar maakt voor het voorjaar.

 

Maak de schutting klaar voor de lente: stappenplan

Het enige wat u hoeft te doen om uw houten schutting klaar te maken voor de lente, is het volgen van de zes stappen in onderstaand stappenplan:

  1. Het schoonmaken van de schutting: om de schutting schoon te maken, gebruikt u een sponsje en wat warm water. Is de schutting erg vies geworden, dan kunt u het beste een hogedrukspuit gebruiken om de schutting schoon te maken.
  2. Het repareren van de schutting: heeft u kleine of grote beschadigingen op de schutting, dan kunt u deze zelf repareren of laten repareren door een expert.
  3. Het schuren van de schutting: schuur de schutting om oneffenheden te verwijderen en hardnekkig vuil van de schutting af te krijgen.
  4. Het beitsen van de schutting: door de schutting te beitsen, kunt u de schutting beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals sneeuw en regen.
  5. Het verven van de schutting: breng een nieuw kleurtje aan op uw schutting en de houten schutting ziet er weer zo goed als nieuw uit.
  6. Het nalopen van de scharnieren van de schutting: om ervoor te zorgen dat de schutting op en top klaar is voor de lente, loopt u even de scharnieren na en brengt u olie aan op scharnieren die wat beschadigd zijn door invloeden van buitenaf.

 

Gebruikt u bovenstaand stappenplan, dan weet u zeker dat uw schutting helemaal klaar is voor de lente.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.