0493-382588

Zoekt u een schuttingpoort in de aanbieding? Lees dan maar verder

Ons bedrijf heeft een brede collectie schuttingpoorten. Daardoor zijn wij in staat om iedere maand weer een leuke aanbieding op onze site te plaatsen, zodat de aanschaf van een schuttingpoort ook voor iemand met een wat lager budget betaalbaar is. Wij leveren en plaatsen onder andere grenen schuttingpoorten met een verstelbaar frame en een inbouw cilinderslot met deurschild en klink. Dit slot is inbraakwerend. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen tegen een scherpe prijs. U kunt direct online een offerte aanvragen, zodat u precies weet wat de kosten zijn.

Grenen schuttingpoorten zijn onderhoudsvriendelijk

Grenen schuttingpoorten zijn populair. Dit hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is onderhoudsvriendelijk. U hoeft niet ieder jaar te klussen, want het hout blijft jarenlang mooi. Het is duurzaam hout dat lang meegaat. Daarom krijgt u van ons altijd 10 jaar garantie. Hiermee geven wij u een stukje zekerheid. Vertoont uw schuttingpoort na plaatsing gebreken, dan zorgen wij dat het weer in orde komt. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons bedrijf is FSC gecertificeerd. Het FSC staat voor een certificeringssysteem dat de continuïteit van onze bossen waarborgt. Dit systeem kijkt erop toe dat wanneer er hout gekapt wordt, dit met zo min mogelijk schade aan het (bos)milieu gebeurt. Kiest u voor bijvoorbeeld een grenen schuttingpoort in onze aanbieding? Dan kunt u kiezen voor grenenhout met een FSC-keurmerk waarmee u helpt om de natuur te besparen, want dit betekent dat u kiest voor hout dat met de grootste zorg voor het milieu geproduceerd is. Er wordt niet meer hout uit het bos gehaald dan gemist kan worden.

Schuttingpoort laten plaatsen

Een schuttingpoort kunt u bij ons kopen en door onze vakmensen laten plaatsen. Dit is niet plaatsgebonden, want wij werken door heel Nederland zoals in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Breda en onze mooie hoofdstad Amsterdam en omgeving. Het grootste verschil tussen wonen in een stad of in een dorp is natuurlijk de grootte ervan. Veel mensen in de grote steden hebben een kleinere tuin. Privacy speelt dan een grote rol, want u wilt in alle rust buiten kunnen zitten of tuinieren. Kiezen voor een schutting is dan een logisch gevolg. Zonder last te hebben van nieuwsgierige blikken kunt u doen waar u zin in hebt. Een functionele poort mag dan niet ontbreken.

Een grenen schuttingpoort maakt van uw tuin een meer levende omgeving, want het is een 100% natuurproduct. U kunt uiteraard ook kiezen voor schuttingpoorten van een ander soort hout, maar een poort van grenen is en blijft multifunctioneel, want het laat zich makkelijk bewerken. Hiermee kunnen wij u een schuttingpoort geheel op maat leveren. Kijkt u maar eens naar onze scherpe aanbiedingen of breng een bezoek aan onze showroom. Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien. Komt u uit de buurt van Nijmegen, Almere, Den Haag of Utrecht? Gebruikt u dan onze handige routebeschrijving. Wij heten u alvast van harte welkom. Graag tot dan.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.