0493-382588

Zoekt u een schuttingspecialist? Dan zijn wij graag uw partner

Ons bedrijf is al ruim 18 jaar specialist in het leveren en plaatsen van schuttingen. Misschien overweegt u om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het beslist meer dan het kopen van alleen andere tuinbeplanting. Een schutting verdient net zoveel aandacht. Hiermee creëert u niet alleen een prettige tuinbeleving, want het vermindert beslist de inkijk. Het is een ideale oplossing als u gesteld bent op privacy. U kunt ongehinderd in uw tuin zitten en tevens hebt u minder last van kou en wind.

Schuttingspecialist in grenen en hardhout

Als schuttingspecialist gebruiken wij voor alle door ons geplaatste schuttingen uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals hardhout en grenen. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling en tegelijkertijd biedt het uw comfort. Comfort op het gebied van wonen, want hierdoor hebt u geen last van nieuwsgierige blikken en u houdt ongenode gasten makkelijker buiten de deur. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Bovendien is het hout waar de schuttingen mee gemaakt worden, afkomstig van verantwoord gekapte bomen. Daarnaast maken wij in prijs het verschil. U krijgt topkwaliteit tegens de scherpste prijs.

Er zijn diverse redenen waarom mensen kiezen voor een schutting. We hebben net al een aantal redenen genoemd, zoals privacy en het creëren van een plek waar geen sprake is van wind. Het kan echter ook dienen als een afbakening van uw terrein in verband met huisdieren of om geluidsoverlast tegen te gaan. Voorbijrazend verkeer, luidruchtige buren of te harde muziek zijn erg vervelend wanneer u rustig in uw tuin wilt ontspannen. Een schutting laten plaatsen helpt om onaangename geluiden te verminderen.

Luxe schutting kopen

U kunt bij ons allerlei soorten schuttingen kopen. Als voorbeeld nemen wij een luxe schutting die kan bestaan uit een schutting met combi-betonpalen met bijvoorbeeld een rotsmotief. Ze kunnen geplaatst worden inclusief betonnen afdekkap, antracietkleurige betonpalen en een grenen geïmpregneerd tuinscherm. Hout-beton rotsmotief is de ideale combinatie voor een lange levensduur. Het tuinscherm zorgt voor een sfeervolle uitstraling, want het oog wil ook wat. Vanuit uw huis heeft u hierdoor een prettig uitzicht. Voor antracietkleurig beton is het normaal dat het na verloop van tijd lichter verkleurd. Dit komt doordat de kleurstoffen uit het beton na verloop van tijd minder zichtbaar zijn. Met een betoncoating kunt u betonpalen lange tijd antraciet houden.

Veel mensen noemen beton ook wel cement, maar dit is niet juist. Cement is een grijs poeder dat nodig is om beton te maken. Zonder cement geen beton. Door zand en grind toe te voegen, ontstaat de stevigheid van beton. Het is een sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, zoals vorst en kou. Ideaal dus om buiten te gebruiken.

Als schuttingspecialist werken wij door heel Nederland. Wij plaatsen schuttingen bij particulieren en bedrijven. Het is een sfeervolle afrastering die zowel privacy als veiligheid biedt. Al met al is het een prima investering waar u jarenlang plezier van kunt hebben, mits deze goed wordt geplaatst. Ons team is u graag van dienst. Neemt u maar eens contact met ons op.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.