0493-382588

Een schutting van grenenhout geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling

Een schutting van grenenhout is een meerwaarde voor iedere tuin. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor een verzorgde uitstraling en biedt u privacy. De dichtheid van de planken zorgt ervoor dat u geen hinder heeft van inkijk. Vooral in de zomer is dit prettig. De dagen zijn langer en als de zon schijnt is het extra fijn om in de tuin te zitten waar u kunt genieten van uw welverdiende rust. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan. Wij overtuigen u graag met onze scherpe prijzen en topkwaliteit. Ons werkgebied is breed. Hieronder geven wij u een overzicht van een aantal steden.

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht

Het laten plaatsen van een schutting van grenenhout kan op verschillende manieren

Schuttingen van grenenhout zorgen voor een natuurlijke afscheiding. Het is sfeervol en heeft een vriendelijke uitstraling. Het laten plaatsen van een schutting hoeft dus niet onvriendelijk te zijn voor uw omgeving, want u kunt uw tuin op verschillende manieren afschermen. Bijvoorbeeld door een schutting van grenenhout. Zo'n schutting is rondom te plaatsen of op een aantal strategische plekken, waardoor alle inkijk weggenomen wordt.

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten? Dan kunt het beste beginnen met het kiezen van de juiste omheining, bijvoorbeeld een schutting van grenenhout. Als u ervoor gezorgd hebt dat u geen last meer hebt van inkijk en uw afscheiding en tuinbeplanting verder naar wens is, dan wordt het natuurlijk tijd om een mooi terras in te richten. Een terras is meestal niet zo groot. Daarom is het belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. U kunt bijvoorbeeld klimplanten laten groeien langs uw nieuwe schutting. Dit geeft sfeer en u kunt de ruimte optisch een beetje vergroten. Of plaats een spiegel in de tuin, het liefst tussen wat groen of creëer een doorkijkje zodat het lijkt alsof de tuin erachter verder gaat.

De tuinmeubelen op uw terras maken het plaatje af. Zorg er alleen voor dat de meubelen goed bij elkaar en bij het terras passen en dat ze weerbestendig zijn. Een schutting van grenenhout is weerbestendig, want u kunt deze bijvoorbeeld aflakken met een goede kwaliteit buitenbeits. Zo krijgt u een mooie, sfeervolle tuin waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Tien jaar garantie op alle schuttingen

Ons bedrijf heeft ruim 18 jaar ervaring in dit vak. Op alle schuttingen van grenenhout die wij te koop aanbieden zit een garantie van maar liefst tien jaar. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit. U kunt door ons schuttingen laten plaatsen in heel Nederland. Woont u toevallig in de buurt van Eindhoven of Tilburg? Dan nodigen wij u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom. Hier hebben wij een aantal voorbeelden voor u opgesteld. Omdat wij in het bezit zijn van CE, KOMO en FSC certificaten kunt u altijd rekenen op het beste product. Wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat. Graag tot ziens.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.