0493-382588

Nieuwe schutting gezocht? Onze voorbeelden laten u zien wat er mogelijk is

Wilt u een schutting laten plaatsen, maar u hebt geen idee wat bij u past? Kijk dan eens naar onze voorbeelden. U krijgt dan een goed beeld van de mogelijkheden, zodat u een juiste keuze kunt maken. Een schutting kopen is iets waar u het beste even tijd voor kunt nemen, want het is een investering waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Een goede keus zorgt voor veel tuingenot. Het is net dat stapje extra dat ervoor zorgt dat u kunt genieten van een comfortabele tuin met veel privacy. Schuttingen van grenenhout en hardhout behoren tot de mogelijkheden.

Laat u inspireren door onze voorbeelden

Schuttingen zijn in onze samenleving niet meer weg te denken. Met als reden dat mensen of dieren buiten gehouden moeten worden of juist binnen. Onze voorbeelden laten u verrassende mogelijkheden zien waarmee wij u hopen te inspireren. Zoals u ziet zijn er nogal wat variaties mogelijk. U kunt kiezen voor houten schuttingen met bijvoorbeeld betonpalen of een schutting met een tuinscherm. Hierdoor bent u niet helemaal afgesloten, want er zijn nog wat kijkgaatjes. Altijd makkelijk als u nog even een praatje wilt maken met uw buurman of buurvrouw. De creaties die wij maken zijn niet alleen sfeervol, maar ook nog eens veilig. Dit komt doordat wij uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige materialen zoals grenenhout en hardhout.

Als voorbeeld nemen wij een schutting van hardhout. De term hardhout komt van de Engelse term 'hardwood'. Hardhouten schuttingen zijn bestand tegen weer en wind. Door ze vast te zetten met betonpalen in de grond, zijn ze vrijwel tegen iedere windvlaag bestand. Daarnaast bieden ze een natuurlijke en sfeervolle uitstraling.

Een schutting van hardhout is wel degelijk een natuurlijke oplossing

De meeste mensen zien hun tuin als een verlengstuk van de woning. Tuinbeplanting, terras en het creëren van privacy zijn belangrijk onderdelen. Het kan zijn dat uw tuin een rustpunt is in een druk bestaan balancerend tussen kinderen, werk en stress. Of is het meer een voorbeeld van uw groene vingers? Misschien is het gewoon een tuin waar uw kinderen en/of dieren lekker moeten kunnen spelen? Dan is het belangrijk dat er een veilige omheining komt. Maar voor welke omheining kiest u?

Nog te vaak denken mensen dat een grenenhouten of een ander soort schutting een onnatuurlijke oplossing is. Wij bewijzen u graag het tegendeel en laten u graag een aantal voorbeelden zien. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen. Een schutting laten plaatsen kan wel degelijk een natuurlijke oplossing bieden.

Hebt u het gevoel dat u ten gevolge van de talloze mogelijkheden door de bomen het bos niet meer ziet? U kunt reële voorbeelden bekijken op de site, maar u kunt ook een bezoek brengen aan onze moderne showroom. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van grenenhouten of hardhouten schuttingen, maar ook een houtbeton schutting. Tenslotte, een schutting zonder poort is vaak niet compleet. U kunt voor beide opties bij ons terecht. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Vult u dan online het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Hoe gerichter u uw wensen opgeeft, des te nauwkeuriger kunnen wij een prijsopgave geven. Dit betekent geen verrassingen achteraf.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.