0493-382588

Voor houten of betonnen schuttingbouw bent u bij ons aan het juiste adres

Als specialist in schuttingbouw kunnen wij vrijwel iedere schutting op maat leveren. Luxe schuttingen van hout met beton of schuttingpoorten. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en stijl kunt u door ons een duurzame schutting laten plaatsen. De tuin is vaak een ondergeschoven kindje om op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier in te leven. Toch kan dit wel. Leest u maar eens verder.

Schuttingbouw volgens de wettelijk gestelde regels

Als FSC gecertificeerd bedrijf gebruiken wij hout dat met de grootste zorg voor het milieu geproduceerd is. Dit betekent dat er niet meer hout uit een bos wordt gehaald dan verantwoord is om de continuïteit van de bosgroei te waarborgen. Daarnaast hebben onze producten een CE-marking. Dit betekent dat wij schuttingbouw uitvoeren volgens de geldende regels binnen de Europese Unie. In tegenstelling tot FSC is het geen keurmerk, maar een wettelijk verplichte aanduiding. Daardoor krijgt u gegarandeerd een goed en veilig product.

Een schutting laten plaatsen heeft meerdere doeleinden. Het zorgt voor sfeer en privacy, maar ook kan het u meer beschutting geven tegen de wind. Wilt u graag een moderne tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij uw tuin? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor hout of een combinatie van hout met beton. Het is overigens ook nog eens een betaalbare erfafscheiding die uw tuin kan sieren. U kunt deze verfraaien met bijvoorbeeld luxe bloembakken of klimplanten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wintergroene klimplant zoals een Hedera of een kamperfoelie. De bloemen van een kamperfoelie bloeien lang en ruiken heerlijk.

Specialist in schuttingbouw

Wij werken als specialist in schuttingbouw door heel Nederland. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig materiaal tegen een concurrerende prijs. Onze schuttingen zijn verkrijgbaar als recht of toogmodel, maar ook schuin of een schermdecoratie is mogelijk. Gemakshalve noemen wij enkele steden waar u zo’n mooie, duurzame schutting door ons kunt laten plaatsen.

  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een passende oplossing aan te bieden. Wij plaatsen schuttingen en/of poorten bij zowel particulieren als bedrijven. In onze showroom staan verschillende systemen en modellen opgesteld, het is daarom ook aan te raden om eens langs te komen.

Ons bedrijf bestaat al ruim 18 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming. Met een team aan vakmensen beheersen wij ieder facet van schuttingbouw. Iedere opdracht voeren wij met de grootst mogelijk zorg uit met oog voor het kleinste detail. Grote of kleine oppervlaktes toveren wij om tot een sfeervol geheel. U kunt genieten van een fijn uitzicht waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Neemt u maar eens contact met ons op of vraag direct een online offerte aan. Wij geven u de beste prijs voor topkwaliteit. Graag tot ziens.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.