0493-382588

Zoekt u een ervaren schuttingbouwer in Amsterdam? Leest u dan eens verder

Onze schuttingbouwers hebben een jarenlange ervaring, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw schutting op de juiste wijze wordt geplaatst. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en stijl zorgen wij ervoor dat u een omheining krijgt naar wens. Om een schutting goed te plaatsen speelt de versteviging (de palen) een belangrijke rol. Als versteviging kunt u onder andere kiezen uit houten of betonnen palen.

Kwaliteit tegen een goedkope prijs

Een ervaren schuttingbouwer houdt rekening met ieder detail. Bijvoorbeeld wanneer u uw schutting langs een pad laat plaatsen, is de kans groot dat er iemand even tegenaan leunt of er een fiets tegenaan zet. Een schutting zonder goede versteviging zal dan al snel scheef gaan staan. Stevige palen zijn dan zeker een eerste vereiste.

Wanneer de jaren verstrijken kan de wind zorgen voor een bepaalde slijtage aan uw schutting. Vooral korte rukwinden kunnen uw schutting flink laten bewegen. Deze krachten worden door de schutting opgevangen en zo zal er steeds iets meer speling ontstaan rondom een paalpunt in de grond. Een belangrijk punt waar onze schuttingsbouwers aandacht aan besteden. Waarom? Omdat voor onze klanten alleen het beste genoeg is. Daarom bieden wij u kwaliteit tegen een goedkope prijs. Ons werkgebied strekt zich uit over een groot aantal regio’s zoals:

  • Breda
  • Nijmegen
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Almere
  • Groningen

Ervaren schuttingbouwers

Als specialist in schuttingen bieden wij u een ruime keuze: hout, combinatie van hout en beton of uitsluitend beton met of zonder poort. Een aantal voorbeelden staan opgesteld in onze showroom in Helmond, dichtbij Eindhoven en Tilburg. Wij leveren aan onder andere particulieren, de woningbouw, bouwbedrijven, hoveniers etc. De meeste schuttingen worden direct door onze ervaren schuttingbouwers geplaatst.

Twijfelt u tussen een betonnen of houten schutting? Het grootste voordeel van een betonnen schuttingen is dat u vrijwel geen last heeft van ongedierte en het zorgt voor de nodige geluidsterugdringing. Bovendien kunnen ze niet krom trekken. Het is een prima alternatief voor een gemetselde muur. Een schutting van hout heeft als voordeel dat het een natuurlijker uitstraling geeft. Daarbij speelt de prijs een rol, want hout is over het algemeen iets goedkoper dan beton. Veel mensen kiezen voor een grenen schutting. Dit zachte hout is verreweg het goedkoopst en makkelijk bewerkbaar. Grenenhout is afkomstig van de grove den, één van de meest voorkomende bomen in onze bossen. Het is duurzaam en vergt weinig onderhoud.

Laat u de schutting plaatsen door onze schuttingbouwers, dan krijgt u kwaliteit die u van een gespecialiseerd bedrijf mag verwachten. Kwalitatief hoogwaardige materialen gecombineerd met echt vakmanschap, dat is waar ons bedrijf voor staat. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe we de praktische en natuurlijke kant van een tuin kunnen combineren. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen online een offerte aan. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Graag tot ziens.


ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.