0493-382588

Tevreden klanten

Tevreden Klanten

Luxe houten beton schutting

★★★★★
5 5 1
Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanxs

Danielle Verhoeven

★★★★★
5 5 1
Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stonden. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.

Hot beton schutting

★★★★★
5 5 1
rijdag 26-09-2014 waren de jongens om half acht aanwezig Een kop koffie,praatje en een shaggie toen aan de slag. Om kwart voor tien stond de schutting in pracht en praal. Wat zijn die jongens snel en vakkundig! Firma van schijndel en medewerkers: KLASBAKKEN!

Plaatsen schuttingen

★★★★★
5 5 1
Gisteren heeft dhr. Van Schijndel bij ons 3....schuttingen geplaatst in Maastricht. Was voor hen geen probleem. En het resultaat is prachtig! We hebben gekozen voor de antraciet kleuren beton. Dit is een bedrijf dat we zeker aanbevelen aan onze vrienden en bekenden!!!!

Plaatsen van schutting en twee poorten

★★★★★
5 5 1
Het was een ontzettende warme dag op woensdag 23 juli. En als je ziet hoe de schutting geplaatst is. Petje af hoor. Het ziet er geweldig uit. Tussen de buurtjes en achter bij de brandgang met de twee poorten erin. Hij staat er goed bij. Complimentjes voor de harde werkers. En ook voor Bart van Schijndel omdat het in een tijdsbestek van twee weken geregeld was dat bij ons de schutting gezet kon worden. Heel tevreden over zowel de mannen en het bedrijf. Bedankt voor alles.

plaatsing schutting

★★★★★
5 5 1
Op Hemelvaartsdag 29 mei is tussen ons en de buren een schutting geplaatst. Wat een snelheid en het ziet er fantastisch uit. Goede snelle reactie op aanvraag. Geen verrasssingen

Luxe Hout/Beton schitting in antraciet

★★★★★
5 5 1
Hele mooie schutting tegen een redelijke prijs. Het plaatsen van de 11,50 meter lange schutting was in een ochtend gepiept. Niets dan lof voor de medewerkers die de schutting geplaatst hebben. Harde werkers die aan koffie en fris genoeg hadden. Wij zijn er blij mee, Bedankt

Prima werk en aangenaam,vakbekwaam personeel.

★★★★★
5 5 1
Op 11 april , samen met de buren, 30 meter hout-beton schutting laten plaatsen. Het werk werd uitgevoerd door Henri en Ton en die leveren klasse arbeid. Bedankt daarvoor!! We willen ze bij iedereen aanraden.

Nieuwe schutting

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat,echt een aanrader !!

hout beton schutting

★★★★☆
4 5 1
perfecte afspraken en plaatsing. Hartelijk bedankt mannen. Jos en Kees van Brummelen Zeist

Mooie schutting

★★★★☆
4 5 1
Op 27 februari 35 m. hout beton schutting geplaatst voor 3 buren samen. Van offerte tot en met plaatsing verliep alles heel netjes en erg snel! Hartelijk dank hiervoor. Bjorn en Rob, keiharde werkers, het ziet er strak en heel luxe uit! Goed carnavalsweekend en groeten vanuit Egmond!

Poort

★★★★☆
4 5 1
Vandaag was de poort bij onze carpoort geplaatst. De mannen werkten snel en keurig. De levertijd was ook bijzonder snel. Keurig bedrijf!

Plaatsen schutting en twee poorten

★★★★★
5 5 1
Aantal weken geleden een offerte aangevraagd, ik kreeg meteen een reactie met een zeer nette prijs. Gisteren 15-08-2013 is bij ons de luxe schutting geplaatst dit in een zeer korte tijd. De mannen werkten snel en efficient en als ze op een probleem stuitten werd dit snel opgelost. Ook waren ze erg vrolijk, wat ook prettig is. Zeer tevreden over deze mannen en het bedrijf.

mooie schuttingen

★★★★★
5 5 1
Wij wilden graag schuttingen rondom het huis overal offertes aangevraagd maar deze was de snelste met reageren en ook de goedkoopste. Spullen besteld, data gepland. Dag brak aan en ze waren er lekker vroeg, half 8 zoals afgesproken terwijl het toch 2 uur rijden is. Heren zijn aan de gang gegaan hele gezellige mannen en binnen een paar uur stond alles er al!! schutting met poort en dubbele poortdeuren. netjes en goed af gewerkt kan niet anders zeggen top kwaliteit!! super blij zijn wij met het geheel.

26 meter schutting + dubbele poort van 3 meter

★★★★★
5 5 1
Wij hadden snel een goede schutting nodig. Op internet al gauw "Schuttingen van Schijdel" gevonden. Na één telefoontje wisten we de prijs en levertijd. Redelijke prijs all in. Levertijd bij ons ongeveer een week. Een dag later alles bevestigd via de e-mail en donderdag 11 juli is de schutting met poort in iets meer dan een halve dag geplaats. Perfecte service, hele aardige mensen en een werkelijk prachtig resultaat. Helemaal TOP!

schutting geplaatst

★★★★☆
4 5 1
Via internet bij de firma van Schijndel terecht gekomen goede en duidelijke offerte laten maken vaste prijs afgesproken en na twee weken laten plaatsen mannen waren morgens al vroeg er bij ondanks de afstand naar kampen uitstekend geplaatst strakke schutting en voor een goede prijs ik kan iedereen deze firma aanbevelen en natuurlijk de garantie die men op alles geeft top,

Schuttingen Strijen 7 woningen

★★★★★
5 5 1
Bij een rij nieuwbouwhuizen (7 huizen in totaal) ongeveer 85 meter schutting en 9 poorten gezet in 2 dagen!! Deze mensen weten wat hard werken is! Mijn complimenten. Het ziet er super uit! Ondanks de 2 uur reistijd (enkele reis) was het geen probleem om tot in de avond door te werken om de klus af te krijgen. Goede kwaliteit, ziet er strak uit en dat voor een goede prijs! Mooi hang en sluitwerk en mooie betonpalen voorzien van een beschermlaag. Kan niet anders dan dit bedrijf aan een ieder aanraden die op zoek is naar een mooie schutting voor een goede prijs. En waar krijg je tegenwoordig nog garantie? Dat geeft mij een goed gevoel! Bedankt! Groeten, Diana Baan

schutting geplaatst 35 meter beton-hout

★★★★☆
4 5 1
schutting laten plaatsen door van schijndel hout beton. alles volgens afspraak geen probleem als er een betonne plaatje of schroefjes of plankje extra wordt. geen probleem bij van schijndel alles word er geregelt en bij de meeste geval geen extra kosten. faxtuur zoals de klant wil wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken die wij bij van schijndel hebben gehad. en zeker de goed koopste in de buurt van helmond.

Schutting

★★★★★
5 5 1
Op vrijdag 14 juni een hout beton schutting geplaatst, om half acht precies aanwezig en voor de middag geplaats. Alles volgens afspraak en ziet er geweldig uit, een aanrader voor degene die kwaliteit wil !!!! bedankt.

Perfect werk

★★★★★
5 5 1
Van offerte, tot plaatsing dik voor elkaar. Met drie buren samen gedaan, direct netjes per deel uitgesplitste offerte zonder allerlei gedoe over extra werk. Geen kleine passtukken, doordat er extra brede schermen gebruikt worden en keurig op maat gemaakte deuren. Erg net hang en sluitwerk en mooie schermen. Ter plekke is er veel mogelijk in de laatste afstemming met de mannen die hard en netjes werken. 8:00u binnen, 15:30 klaar voor 22m incl. 2 deuren. Voor een bedrijf dat wij via internet vonden en verder niet kenden hebben ze onze verwachtingen overtroffen. Bedankt!

Schutting plaatsen

★★★★★
5 5 1
Leuke hardwerkende werkers die in 3 uurtjes even een luxe hout/beton van 10 meter hebben geplaatst. Het eindresultaat is fantastisch, het ziet er prachtig uit. Klasse mannen, dit is dus een bedrijf waarvan je op aan kunt, overigens ook nog eens voor een prima prijs.

schutting

★★★★★
5 5 1
geweldig afgehandeld, schutting staat als een huis, snel geplaats ondanks de wortels die ze tegen kwamen. Top mannen!!!!!!!

Plaatsen schutting en poort

★★★★★
5 5 1
Goede dag, Vandaag, Sinterklaasdag, werd de schutting en poort geplaatst in Wognum, de heren uit Eindhoven, vader en zoon, waren keurig op tijd, het was nog donker. Met koffie begonnen en daarna werd er hard gewerkt. Mee denken was geen probleem en de schutting en poort werd keurig en professioneel geplaatst. Wij zijn er erg blij mee, voor andere die dit lezen, een goed bedrijf en vakmensen die er verstand van hebben, dus vraag een offerte je krijgt er geen spijt van. Groeten uit Wognum

Snelle plaatsing en geode service

★★★★★
5 5 1
Op vier adreseen langs elkaar nieuwe schutting laten zetten. In totaal ongeveer 70 meter. Dit gebeurde in 2 dagen conform afspraak. Snelle plaatsing door vakmensen... Aanrader voor mensen die service en snelheid belangrijk vinden. We hadden 6 offertes aangevraagd. Van Schijndel behoorde tot de goedkoopste. Mannen bedankt voor de super snelle service.....

Schutting plaatsen in Breskens

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag, 15 novemeber, 28 meter schutting geplaatst bij mij, 9 uur gestart en rond half 3 was de klus geklaard (ondanks de zware zeeuwse klei). Schutting ziet er keuring netjes en strak uit. Mannen bedankt voor het goede werk.

schutting

★★★★★
5 5 1
Wij hebben vrijdag 33 meter luxe hout-beton schutting laten plaatsen door schuttingbouw van schijndel,de bouwers waren zoals afgesproken 7.30 uur aanwezig en in no time stond de schutting er prachtig,echte vakmannen een aanrader voor iedereen. Mannen bedankt. Groetjes, mark en lydia

schutting plaatsen

★★★★★
5 5 1
Heren van schuttingbouw van schijndel bedankt voor het plaatsen van de mooie schutting, de bouwers waren 7.30 uur zoals afgesproken aanwezig en 12.45 stond de schutting er al netjes en vakkundig geplaatst wij zijn er heel blij mee en wij zullen jullie aanraden, mensen hebben jullie een nieuwe schutting nodig mijn advies,Schuttingbouw van Schijndel ik zeg DOEN. Heren bedankt

Nieuwe schuttingen

★★★★☆
4 5 1
Afgelopen donderdag bij ons twee nieuwe schuttingen geplaatst. Men gunde zich amper tijd voor koffie. De medewerkers hebben puik werk afgeleverd. Een echte aanrader!

nieuwe schutting

★★★★☆
4 5 1
half 9 de bel gaat maikel en zijn zwager ben zijn naam vergeten wat een aardige nette humoristische mannen staan aan onze deur voor de schutting te plaatsen eerst een bakkie gedaan toen zij eenmaal begonnen stond de schutting er zo wat een vaklui zijn echt het aanradenwaard ga zo door mannen nogmaals bedankt voor jullie vakwer wij zijn zeer tevreden nogmaals bedankt

Schutting geplaatst

★★★★★
5 5 1
Vandaag een 12,5 mtr schutting geplaats. Waren netjes op tijd en super geplaatst. Hard werkende medewerkers en hadden het zo voor elkaar. Echt super mooi. Aan te bevelen. Nogmaals bedankt.

schuttingen

★★★★★
5 5 1
Op vrijdag 01-06-2012 kwamen ze bij ons en bij de buren de schuttingen zetten. Ze waren netjes op tijd en werkte netjes door geen probleem voor die twee mannen. In totaal 36 meter schutting gezet en ook nog eens betijds klaar nou wat wil je nog meer. Alles was netjes afgewerkt en we zijn er erg blij mee niks op aan te merken mannen knap werk hoor en bedankt groetjes.

Mooie schutting

★★★★☆
4 5 1
Bij deze een compliment voor de harde werkers die bij ons een prachtige schutting hebben geplaatst. Ik heb jullie nu al aan meerdere mensen aanbevolen. Groeten uit Ede

20M Schutting Plaatsen in Zwaag

★★★★★
5 5 1
We zijn zeer te spreken over het stukje vakwerk wat jullie hebben geleverd. Ondanks de afstand kwamen julie op de afgesproken tijd en 4 uur later stond de 20 meter schutting . We krijgen zeer positieve reacties uit de buurt en vragen wie de schutting heeft geplaatst Wij zijn er erg blij mee en zullen van Schijndel zeker aan anderen aanbevelen

schutting plaatsen in Breda

★★★★★
5 5 1
afgelopen november hebben wij een schutting van schuttingbouw van schijndel laten plaatsen, snel en zeer netjes. We zijn er super blij mee. Complimenten voor Hendrikus en Michael!!

schutting plaatsen

★★★★★
5 5 1
Vanmorgen vroeg zijn de 2 mannen [Ad en zoon] begonnen met de schutting plaatsen om onze oprit te scheiden van onze buren. Ondanks 2 niet standaard delen en wat extra slijpwerk, alles keurig netjes en zonder problemen uitgevoerd. Deschutting staat er strak in en ziet er bijzonder mooi en solide uit. Wij zijn er heel blij. Bedankt voor de goede service, het nette werk en de mooie schutting! Binnenkort moet achter ook een schutting komen, uiteraard weer door deze klasbakken!

Nieuwe toogschutting geplaatst

★★★★★
5 5 1
Op 16 januari 2012 na een koude nacht werd onze nieuw schutting geplaatst door Hendrikus en zijn collega. Viel dat ff tegen voor deze (werk) beesten. Eerst al een eindje lopen met die loodzware betonpalen, en dan nog vaak waar de palen moesten komen een stuk oud ijzer van de vorige paal. Maar geen onvertogen woord van deze buffels. Na een kom warme soep gewoon doorgaan en als een streep geplaatst. KLASSE en de toog is ook mooi geworden. Groeten uit de kleipolder.

Schutting geplaatst in Zuidland

★★★★☆
4 5 1
Vrijdag 23 december om 08.00 uur precies was de ploeg die de schutting zou plaatsen aanwezig. Na een vluchtig kopje koffie zijn ze begonnen en zijn, eigenlijk zonder veel te rusten, doorgegaan tot de schutting stond. Om 17.00 uur was de 18 meter schutting netjes, recht en waterpas geplaatst. Heren bedankt en ik zal jullie aanbevelen. Met vriendelijke groet, Andrea en Frits Portzgen.

nieuwe schutting

★★★★☆
4 5 1
wij 3 (buren) hebben een nieuwe schutting laten plaatsen door bart van schijndel en zijn ploeg wij zijn er HEEL tevreden over en een aanrader voor andere mensen BART BEDANKT VOOR HET PLAATSEN VAN DE MOOIE SCHUTTINGEN

schutting plaatsen

★★★★★
5 5 1
wij hebben schutting laten plaatsen door schuttingbouw van Schijndel wij zijn heel erg tevreden ze waren mooi op tijd en alles volgens afspraak Hendrikus bedankt voor het plaatsen van de mooie schutting bedankt namens fam vd Voort.

schutting

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de mooie schutting. Echt vakwerk groetjes,

schutting

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de mooie schutting. Echt vakwerk groetjes,

Nieuwe schutting

★★★★☆
4 5 1
De mannen die de schutting hebben geplaatst hebben dit fantastisch gedaan. Echt vakwerk, netjes geplaatst en hard gewerkt. Het zijn mensen die met plezier hun werk doen en ook echt goed werk verrichten. Jongens bedankt voor de mooie schutting

Schuting plaatsen in Hoofddorp

★★★★★
5 5 1
Zeer te spreken over de vakkundig geplaatste schutting van 14 meter. Wij zijn er erg blij mee en zullen van Schijndel zeker aan anderen aanbevelen

26 meter Nieuwe schutting

★★★★☆
4 5 1
Jullie boys hebben een mooie schutting gezet. Ook met twee niet standaard stukken zijn ze naar volle tevredenheid omgegaan. Alles naar volle tevredenheid.

Schutting in Roermond

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de bijzonder snelle levering. Hendrikus en Johnny hebben de schutting vlot geplaatst en toonden zich niet alleen als prima vaklui maar ook als gezellige Brabanders.

schutting

★★★★★
5 5 1
Wij zij uitermate tevreden met het plaatsen van de schutting na een afzegging van een ander bedrijf. De humor van Hendrikus en Johnny maakte het wachten erg leuk! Hartstikke bedankt voor de snelle service!

Schutting geplaatst in Made

★★★★★
5 5 1
Bart bedankt voor de snelle levering van de schutting en de mannen die hem geplaatst hebben zijn geweldige vaklui Bedankt namens een heel tevreden klant Groetjes Jan en Greet Godschalk

Nieuwe schutting

★★★★★
5 5 1
Bart en collega bedankt voor de mooie schutting. We zijn er allemaal erg blij mee !

Schutting plaatsen in Bakel

★★★★★
5 5 1
Bart en zijn ploeg bedankt voor het plaatsen van onze schutting. Wij zijn echt tevreden over de manier waarop deze mensen werken. Echte vaklui!! Groetjes, Richard en Anita

Schutting in Breskens

★☆☆☆☆
1 5 1
Op donderdag 16 april hebben ze bij ons een nieuwe schutting gezet. Wat een service. Hebben een paar keer met de baas gebeld hoe we het precies wilde hebben. Geen moeite teveel, denken echt met je mee. Super jongens. Echt vakwerk

Schutting

★☆☆☆☆
1 5 1
Vanmorgen stonden er 4 mannen voor de deur om de schutting te komen plaatsen. Aangezien we 45 meter aan schutting zouden krijgen dachten we daar zijn ze een complete dag mee bezig. Maar nee ze waren er om 07:15 en vertrokken rond 13:00 uur. De mannen hebben hard en goed werk afgeleverd. Zeker een aanrader! Het kost misschien dan wel iets meer maar dan krijg je wel wat. Mannen hartstikke bedankt, we kunnen eindelijk fatsoenlijk gaan genieten van onze tuin!

schutting met poort samen met de buren

★☆☆☆☆
1 5 1
vrijdag 19 juni kwamen ze de schutting plaatsen . de 2 mannen hebben kijhard gewerkt en fantastisch werk geleverd. iedereen die onze schutting ziet is er helemaal weg van. toppie echt een aanrader fam hertstein en fam visser

schutting en poort in Oostvoorne

★☆☆☆☆
1 5 1
Op Vrijdag 9 oktober 2015 volgens afspraak een hout/beton schutting en poort geplaatst op de erfscheiding. Vakwerk...en kennis van zaken. Zeer professioneel. Scherpe prijs, Klantvriendelijk en vakmanschap zijn woorden die dit bedrijf met recht toekomen. Top...

Schutting incl. Poort

★☆☆☆☆
1 5 1
Vrijdag 11 dec, kwam een man al vroeg aan de deur. Het regende maar dat mocht de pret niet drukken. Karel was alleen maar had in No TIME te schutting met poort staan en netjes afgewerkt. De regen was voor hem geen spelbreker. Netjes alles kaarsrecht en een aanwinst voor onze tuin. Super tevreden over de kwaliteit, snelheid en prettige manier van zaken doen. Een bedrijf om aan te bevelen.

luxe hout beton schutting

★★★★★
5 5 1
vanwege autopech waren ze een paar uur later dan de afgesproken tijd maar, wat hebben ze gewerkt zeg (echt top) om 10.00 begonnen en om 18.00 36m geplaatst en dat nog wel in de Zeeuwse klei 😉 het staat er super strak bij, echt vakwerk. Heren nogmaals bedankt, ik ben ontzettend blij ermee en krijg uit de buurt ook alleen maar positieve reacties

 

Beoordeel ons!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Tevreden klanten april 12, 2015

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.