0493-382588

Het verkleuren van een betonschutting: dit kunt u ertegen doen

Beton is een natuurlijke materiaalsoort en dit betekent dat het materiaal door de jaren heen kan slijten. Zeker als beton blootgesteld wordt aan zonlicht, regen, sneeuw en hagel, is de kans aanwezig dat de kleur van de materiaalsoort door de jaren heen verandert. Wilt u voorkomen dat uw betonschutting verkleurt? Dan kunt u de schutting voorzien van een laagje betonverf.

 

Betonverf om verkleuring van de betonschutting te voorkomen

Betonverf is een speciaal verfproduct dat gebruikt kan worden op alle soorten beton, waaronder ook betonschuttingen. Door een laagje betonverf op de schutting aan te brengen, voorziet u uw schutting in feite van een extra beschermlaag. Door deze beschermlagen kan de schutting niet vervagen door de felle stralen van de zon, maar is de schutting ook bestand tegen regen, sneeuw en hagel. U bent zo klaar met het aanbrengen van de betonverf, maar u heeft hier wel vele jaren profijt van.

 

Heeft u al een keer betonverf op uw schutting aangebracht en merkt u dat de schutting weer langzaam aan het verkleuren is? Dan is het tijd om een nieuwe laag betonverf op de schutting aan te brengen. Om de beschermede laag van de hoogste kwaliteit te houden, raden wij u aan om eens in de paar jaar een nieuwe laag betonverf op de betonschutting aan te brengen.

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.