0493-382588

Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor al onze opdrachtgevers.

 

Het laten plaatsen van een schutting vergt wel enige voorbereidingen.

 

Het uitzetten van de lijn.

Het uitzetten van de lijn en het aangeven van de hoogte van de schutting is de taak van de opdrachtgever (bewoner). Als de bouwers beginnen met de werkzaamheden hoort de opdrachtgever (bewoner) zelf aan te geven waar de schutting moet beginnen en eindigen. Indien de lijn waar de schutting geplaatst wordt nadien niet juist aangegeven zijn door de opdrachtgever (bewoner) dan is schuttingen van Schijndel hiervoor niet verantwoordelijk.

Voorzieningen.

Er dient altijd stroom aanwezig te zijn dit hebben de bouwers nodig voor het slijpen en zagen, ze hebben altijd een stroom haspel bij met daarop 50 meter kabel. Ook hebben de bouwers water nodig voor de betonmortel.

Werkruimte.

De bouwers hebben voor het plaatsen van een schutting een werkruimte van minimaal 50 cm breed nodig i.v.m het boren of graven van de gaten. Ook dient er een looppad vrij te zijn voor het aanvoeren van de materialen waaronder betonpalen met een lengte van bijna 3 meter en schermen van 180 cm.

Bouwterrein.

Het bouwterrein dient bouwrijp te worden opgeleverd. Oude schuttingen dienen volledig verwijdert te worden incl. de paal resten in de grond. Ook moet de bouwgrond ontdaan zijn van bestrating, funderingen, bomen, struiken, wortels, puin, afvoeren, stroomkabels. Mocht het terrein niet bouwrijp zijn als de bouwers arriveren dan kunnen de bouwers in overleg met u in sommige gevallen het terrein bouwrijp maken tegen uurtarief.

Plaatsen van een schutting.

Na dat de opdrachtgever de lijn en hoogte van de schutting aangegeven heeft gaat het als volgt te werk. Eerst worden er gaten geboord de bouwers doen dit met een benzine grondboor dit maakt best een beetje lawaai. Daarna worden de betonpalen waterpas gesteld en de betonplaten tussen de palen geplaatst. Na het stellen worden de schermen gemonteerd en de eventuele poorten afgehangen. De palen worden circa 70 a 80 cm diep geplaatst.

Verantwoordelijkheid.

Schuttingen van Schijndel is niet verantwoordelijk voor onderstaande zaken. In bijna alle gevallen blijft er vrijgekomen zand over u dient dit zelf op te ruimen hetzelfde geld voor de bestrating wij zijn niet verantwoordelijk voor het her bestraten. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor schade toegebracht aan kabels en leidingen i.v.m. het boren of graven van de gaten.

Levering.

Mocht u een schutting bestellen en deze zelf gaan plaatsen dan kunnen wij deze schutting ook bezorgen tegen de bezorgkosten. Bij het bezorgen van een schutting worden de materialen langs de vrachtauto van de bezorger gelost. Dit omdat de chauffeur alleen is en zo de bezorgkosten een beetje te drukken. Ook kunt u de materialen bij ons afhalen.

Garantie.

Wij geven 10 jaar garantie op al onze producten. En 1 jaar garantie om de montage.

Niet onder de garantie vallen de onderstaande verschijningen.

Stormschade en vernielingen.

Kleine scheuren in het hout.

Het uitbloeden van het hout b.v. lopers op de betonnen onderplaat veel voorkomend bij Bangkirai.

Kleine beschadigingen aan de beton materialen i.v.m transport en de zwaarte van de materialen..

Verkleuren van beton omdat het een natuurproduct is met een samenstelling van cement, zand, grind en water kan het een chemische reactie aangaan waardoor er kalkuitslag of eventuele vlekken ontstaan, in de meeste gevallen gaan deze naar verloop van tijd weer weg door slijtage en weersomstandigheden.om verkleuring van de beton producten te voorkomen kunt eventueel de betonmaterialen eenmalig schilderen met een speciale betonverf.

 

Door weersomstandigheden kan het voorkomen dat wij de schutting niet kunnen plaatsen op de afgesproken dag.

Wij zullen dan contact met u opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

 

Voorwaarden april 12, 2015

ADRES

Half Elfje 9, 5711 ES Someren
Tel: 0493-382588
Mob: 06-22232475
Website: https://schuttingen-vanschijndel.nl
Email: info@schuttingen-vanschijndel.nl

DISCLAIMER

Alle informatie en foto's op deze website zijn uitsluitend eigendom van Schuttingen van Schijndel. Enige vorm van kopie of verspreiding van deze gegevens kan juridische gevolgen hebben.